Info blokk

Rólunk

kép ide

Rólunk

Az Arravis Kft. nevében tisztelettel köszöntjük partnereinket és érdeklődő látogatóinkat. Takarmány adalékanyagainkat, kiegészítő takarmányainkat elsődlegesen állattenyésztőknek takarmánygyártóknak és állatorvosoknak ajánljuk. Cégünk alapfilozófiájának megfelelően elsődlegesen a természetazonos, csökkentett gyógyszer – és kemikália felhasználást elősegítő termékeket forgalmazunk.

 

Arravis Kft. 2005 évben alakult, kizárólag magyar tulajdonban lévő társaság. Megalakulása óta folyamatosan bővülő termékkörrel, eredményes működéssel rendelkezik. Megbízható beszállítói köre megalapozza a kiszámítható biztos működést és a vevői igények maximális kiszolgálását.

Arravis Kft. Magyarország keleti részén Hajdú-Bihar megyében található, debreceni székhellyel és Hajdúhadházon 1500 m2alapterületű raktárcsarnokkal.

Szaktanácsadó csapatunk nem csupán értékesíti a speciális igényeknek és a gazdasági hatékonyságnak megfelelő termékeinket, hanem egyedi adottságokhoz és vevői igényekhez igazított tartástechnológiai, állategészségügyi, pénzügyi és takarmányozási szaktanácsokat is adnak.

Beszállítóink között többek között megtalálható a világ legnagyobb vegyipari gyártókapacitással és fejlesztői bázissal rendelkező multinacionális cége a BASF. Közvetlen gyártói disztribúciós partneri kapcsolatokon keresztül szerezzük be és értékesítjük a termékeinket.

Magyarországi fejlesztésből és gyártásból származó termékeink szintén kiváló biológiai hatékonysággal működnek és minden esetben jó termelési költséghatékonysággal használhatóak. Itt szorosan együttműködünk és közvetlen szerepet vállalunk az egyes termékek termékfejlesztési és piaci bevezetési fázisában is.

Vevői körünk kiterjedt, stabil, általában hosszú időszakra visszanyúló, ami a megrendelő orientált kiszolgálási rendszernek, és a hatékony termelést biztosító termékkörnek köszönhető. Ágazati besorolástól és termelési volumentől függetlenül hatékonyan és rugalmasan szolgáljuk ki a családi gazdálkodóktól a Magyarországon található legnagyobb termelőig minden megrendelőnket.

 

Az üzleti stratégiánk az, hogy minden esetben a fenntartható termelési rendszerekhez szállítsunk olyan költséghatékony termékeket, melyekkel közvetlenül vagy közvetve csökkenthető a felhasznált gyógyszer, kemikália mennyisége és ezáltal javíthatóak a termelési paraméterek.

A termékeink a savaktól a gyógynövényekig terjednek, így kézzelfogható az Arravis szlogenjének alapja is, miszerint az

ARRAVIS - A Mezőgazdaság Sava-Borsa

Kérje szaktanácsadóink segítségét a megadott elérhetőségeken vagy kérjük jelezze igényét az info@arravis.hu címen.