Info blokk

Az Aspergillus niger által termelt endo-1,4-β-xilanáz (EC 3.2.1.8) és endo-1,4-β-glükanáz (EC 3.2.1.4) hatóanyag-tartalmú NSP típusú, por alakú enzimkészítmény kifejezetten a magas búza-, rozs-, árpa- és kukoricatartalmú keveréktakarmányokhoz szárnyasok és sertések részére.

Alkalmazása a nem pelletált keveréktakarmányokban, valamint a legfeljebb 85°C-os hőmérsékleten pelletált keveréktakarmányokban, illetve premixekben ajánlott.

Az Aspergillus niger által termelt endo-1,4-β-xilanáz (EC 3.2.1.8) és endo-1,4-β-glükanáz (EC 3.2.1.4) hatóanyag-tartalmú NSP típusú, folyadék állagú enzimkészítmény kifejezetten a magas búza, rozs-, árpa- és kukoricatartalmú keveréktakarmányokhoz szárnyasok és sertések részére.

A Natugrain TS L termék alkalmazása a pelletált keveréktakarmányokban ajánlott kifejezetten, ha a pelletálási hőmérséklet meghaladja a 85°C-ot.

Mio-inozitol-hexakiszfoszfát, illetve az Aspergillus niger által termelt β-foszfohidroláz (EC 3.1.3.8) hatóanyag-tartalmú, mikrogranulátum alakú, fitáz enzimkészítmény. Fitáz aktivitás: min. 10.000 FTU/g.

Használata a pelletált keveréktakarmányokban, kifejezetten, ha a pelletálási hőmérséklet nem haladja meg a 85 °C-ot, illetve premixekben javasolt.

Mio-inozitol-hexakiszfoszfát, illetve az Aspergillus niger által termelt β-foszfohidroláz (EC 3.1.3.8) hatóanyag-tartalmú, mikrogranulátum alakú, fitáz enzimkészítmény. Fitáz aktivitás: min. 5.000 FTU/g.

Használata a pelletált keveréktakarmányokban kifejezetten, ha a pelletálási hőmérséklet nem haladja meg a 85 °C-ot, illetve premixekben javasolt.

Mio-inozitol-hexakiszfoszfát, illetve az Aspergillus niger által termelt β-foszfohidroláz (EC 3.1.3.8) hatóanyag-tartalmú, folyékony fitáz enzimkészítmény. Fitáz aktivitás: min. 5.000 FTU/g.

Használata a pelletált keveréktakarmányokban javasolt kifejezetten ha a pelletálási hőmérséklet meghaladja a 85 °C-ot.

Termékek