Info blokk

Az AdiSil® Lac kiváló szilázs adalékanyag a teljes kukoricanövényt tartalmazó szilázs és magas keményítőtartalmú szecska tartósításához. Alkalmazása minden olyan esetben ajánlott, ahol azonnali és maximális tejsavtermelés szükséges.

Az AdiSil® LG-100 Perfect új fejlesztésű szilázs adalékanyag a magas- és közepes fehérjetartalmú zöldtakarmányok tartósításához. Jelentős mértékben javítja az erjedési folyamatot és a szilázs tápanyagtartalmát.

Az AdiSil® Mix  hatékony baktériumtörzsek kivételes keveréke, mely fű-, kukorica- és magas keményítőtartalmú takarmánynövényeket tartalmazó szilázs adalékanyaga takarmányozáshoz. A tejsavas erjedés gyors beindulása leállítja a nemkívánatos mikroflóra kialakulását. Mivel a folyamat során részben ecetsav is keletkezik, ez drámai mértékben csökkenti az élesztőgombák számát és ezáltal javul a szilázs aerob stabilitása a megbontást követően.

Az AdiSil® Plus új fejlesztésű koncentrált szilázs adalékanyag a magas- és közepes fehérjetartalmú zöldtakarmányok tartósításához. Széles cukorerjesztési spektrumának és magasabb hatóanyag- koncentrációjának köszönhetően jelentős mértékben javítja az erjedési folyamatot és a szilázs tápanyagtartalmát.

Termékek