Info blokk

Kiegészítő takarmány malacok és hízó sertések részére az utónevelési és hizlalási fázisban. Használatával növelhető az ivóvíz felvétel, ezzel csökkenthető a dehidratált állapot bekövetkezésének valószínűsége, javítható a takarmányfelvétel, hozzájárulhat az átmeneti hasmenéses időszakok hosszának csökkentéséhez.

A készítmény nem helyettesíti a teljes értékű takarmányt, használata választást követően ajánlott, azt megelőző időszakban az Ozmo Pig Plus készítmény használata javasolt. A készítmény használatakor az állatok folyamatos ivóvíz hozzáférési lehetőségét biztosítani kell.

Kiegészítő takarmány malacok részére a szoptatási fázisban és utónevelőbe telepítés idejében. Használatával növelhető a tej- és később az ivóvízfelvétel, ezzel csökkenthető a dehidratált állapot bekövetkezésének valószínűsége, javítható a takarmányfelvétel, hozzájárulhat az átmeneti hasmenéses időszakok hosszának csökkentéséhez.

A készítmény nem helyettesíti a teljes értékű takarmányt! Használata kizárólag a kolosztrum felvételi időszakot követően ajánlott! Szoptatási időszakot követően az utónevelőben fogadáskor ajánlott még 2-3 napig alkalmazni és azt követően az Ozmo Pig termék használata javasolt. A készítmény használatakor az állatok folyamatos ivóvíz hozzáférési lehetőségét biztosítani kell.

Termékek