Info blokk

Anyajuhok speciális takarmánykiegészítője, amelyben az ásványi anyagok és vitaminok mellett CLA is megtalálható. A termék használata azokban az időszakokban ajánlott, amelyben az anyák fokozott teljesítménye fontos. Ezek az időszakok a vemhesség utolsó időszaka és a szoptatás első 5-6 hete. A termék használatával emelkedik az anyák tejtermelése és hormontermelése, amely segíti a választás utáni biztosabb vemhesülést.

Kiszerelése: zsákos, granulált formában

Teljes értékű takarmány keverék, amely tartalmazza a bárányok optimális fejlődéséhez szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat és tápláló anyagokat. Használata javasolt a szilárd takarmány felvétel megkezdésétől. Alkalmas egyfázisú báránynevelésre és tejes bárány előállításra, granulált, zsákos kiszerelésben.

Teljes értékű takarmánykeverék, amely emelt szinten tartalmazza a bárányok fejlődéséhez szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat és tápláló anyagokat. Felhasználható intenzív áru termelő állományok bárányainak takarmányozására és megfelelő tömeggyarapodást produkál törzsállományok bárányainak takarmányozásában is, granulált zsákos formában.

Termékek