Info blokk

A nem termelő időszak (szárazonállás, előkészítés) teljes értékű kiegészítője, amely optimális mennyiségben tartalmazza a magzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és vitaminokat. Béta-karotin tartalma előnyös az ellés utáni reprodukciós problémák csökkentésére.

Speciális takarmánykiegészítő, amely CLA tartalma révén a szaporodásbiológiai mutatók javítását célozza. Etetése elsősorban az előkészítő és fogadó időszakban javasolt. A termék az anyagcserefolyamatok befolyásolása révén csökkenti a ketózis előfordulásának gyakoriságát. Etetésével csökken az ellés utáni kondíció vesztés, növelhető az ellés utáni szárazanyag felvétel.

Általános teljes értékű komplett premix, amely felhasználható a tejelő- és húsmarha állományok növendékeinek takarmányozására. Széles körben felhasználható, mert nemcsak a nélkülözhetetlen alapvitaminokat tartalmazza, hanem B-vitamin tartalma révén a borjak korai takarmányozásában is jól alkalmazható.

Tejelő szarvasmarhák teljes értékű komplett premixe, amely optimális arányban és mennyiségben tartalmazza a termelő állatok termeléséhez szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Élesztő tartalma javítja a takarmány hasznosulását és segíti a termelés növelését.

Termékek