Info blokk

Teljes értékű komplett premix, amely emelt szintű vitamin tartalma miatt alkalmas az intenzív termelésű állatok speciális igényeinek a kielégítésére. Javasolt saját keverésű abraktakarmányok kiegészítésére.

Az anyajuhok számára összeállított komplett premix, amely optimális mennyiségben tartalmazza az állatok számára fontos vitaminokat, makro- és mikroelemeket,  valamint élesztőt. A termék használata előnyös azokban az időszakokban, amelyben az anyaállatok fokozott igénybevételnek vannak kitéve.

A nem termelő időszak (szárazonállás, előkészítés) teljes értékű kiegészítője, amely optimális mennyiségben tartalmazza a magzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és vitaminokat. Béta-karotin tartalma előnyös az ellés utáni reprodukciós problémák csökkentésére.

Anyajuhok speciális takarmánykiegészítője, amelyben az ásványi anyagok és vitaminok mellett CLA is megtalálható. A termék használata azokban az időszakokban ajánlott, amelyben az anyák fokozott teljesítménye fontos. Ezek az időszakok a vemhesség utolsó időszaka és a szoptatás első 5-6 hete. A termék használatával emelkedik az anyák tejtermelése és hormontermelése, amely segíti a választás utáni biztosabb vemhesülést.

Kiszerelése: zsákos, granulált formában

Elsősorban az űzetési időszakra kifejlesztett speciális takarmánykiegészítő termék, melyet az ivarzás serkentésére és a biztosabb vemhesülés segítésére fejlesztettünk ki.

Az űzetési ciklus megkezdése előtt 2-3 héttel és a fedeztetés alatt végig. A biztosabb vemhesülés érdekében előnyös, ha a termék a fedeztetési ciklus befejezése után még 2-3 hétig etetésre kerül.

Speciális takarmánykiegészítő, amely CLA tartalma révén a szaporodásbiológiai mutatók javítását célozza. Etetése elsősorban az előkészítő és fogadó időszakban javasolt. A termék az anyagcserefolyamatok befolyásolása révén csökkenti a ketózis előfordulásának gyakoriságát. Etetésével csökken az ellés utáni kondíció vesztés, növelhető az ellés utáni szárazanyag felvétel.

Általános teljes értékű komplett premix, amely felhasználható a tejelő- és húsmarha állományok növendékeinek takarmányozására. Széles körben felhasználható, mert nemcsak a nélkülözhetetlen alapvitaminokat tartalmazza, hanem B-vitamin tartalma révén a borjak korai takarmányozásában is jól alkalmazható.

Teljes értékű komplett premix, amely tartalmazza a bárányok takarmányozásában fontos makro-, mikroelemeket és vitaminokat. Használata előnyös a saját keverésű abraktakarmányokba, amelyeket a bárányok és növendék állatok takarmányozására használnak.

Tejelő szarvasmarhák teljes értékű komplett premixe, amely optimális arányban és mennyiségben tartalmazza a termelő állatok termeléséhez szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Élesztő tartalma javítja a takarmány hasznosulását és segíti a termelés növelését.

Teljes értékű takarmány keverék, amely tartalmazza a bárányok optimális fejlődéséhez szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat és tápláló anyagokat. Használata javasolt a szilárd takarmány felvétel megkezdésétől. Alkalmas egyfázisú báránynevelésre és tejes bárány előállításra, granulált, zsákos kiszerelésben.

Teljes értékű takarmánykeverék, amely emelt szinten tartalmazza a bárányok fejlődéséhez szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat és tápláló anyagokat. Felhasználható intenzív áru termelő állományok bárányainak takarmányozására és megfelelő tömeggyarapodást produkál törzsállományok bárányainak takarmányozásában is, granulált zsákos formában.

Általános készítmény az év minden napjára. Optimális mértékben tartalmaz makro- és mikroelemeket, továbbá vitaminokat minden korcsoport számára.

A termék célzott használata javasolt a várható ellés előtti 60 nappal, egészen a szoptatás időszakában. Növendékeknél a szilárd takarmány fogyasztás kezdetekor.

Magas Na tartalmú általános készítmény az év minden napjára. A legfontosabb mikroelem kiegészítéseket tartalmazza, amelyek az alaptakarmányokból hiányozhatnak.

A Millaphos Leckschale és Millaphos Lick Spezial megfelelő Na kiegészítője lehet.

Termékek